Catering

Vi har under många år arbetat inom restaurang- och nöjesliv och kring unika event, skräddarsydda menyer och företags eller privata event. Vi känner oss därför trygga med att kunna leverera ett framgångsrikt event till dig och dina gäster vad det gäller mat och dryck oavsett om det gäller hos oss på arenan eller hemma hos dig eller på ditt kontor.

Här finner du även svar på våra vanligaste frågor.

Boka ditt event hos oss på Friends Arena!

På Sveriges nationalarena finns inga gränser. Tillsammans med Stockholm Live skräddarsyr vi ditt event utefter dina behov och önskemål. Vår arena är möjligheternas arena, här finns lokaler för alla olika typer av event, från kongress, mässa, konferens, mindre företagsevent till galamiddag & festkonfiguration upp till ca 6.000 sittande gäster.

Läs mer om våra lokaler här

Kontakta oss för förfrågningar på arenan.

Ring Sara Virding på 0732090889 eller maila oss på catering@fivemoments.se

Vi kommer gärna till dig!

Five Moments erbjuder dig som privatperson eller företag möjligheten att beställa färdiglagad mat till olika händelser, såsom företagsfester, födelsedagar, studentavslutningar och mycket mer. Vi på Five Moments har lång erfarenhet av stora privatfester och levererar alltid en kväll utöver det vanliga. Vi lagar, serverar och levererar din måltid om så önskas. Vi kommer till er om ni önskar arrangera er tillställning hemma eller på kontoret.