Vi erbjuder Stockholms i särklass godaste Catering

Five Moments erbjuder dig som privatperson eller företag möjligheten att beställa färdiglagad mat till olika händelser, såsom företagsfester, födelsedagar, studentavslutningar och mycket mer. vi på Five Moments har lång erfarenhet av stora privatfester och levererar alltid en kväll utöver det vanliga. Vi lagar, serverar och levererar din måltid om så önskas. Vi kommer till er om ni önskar arrangera er tillställning hemma eller på kontoret.

Vår catering gör vi ganska enkel för oss. All vår mat lagas med förstklassiga råvaror och största omsorg. Det är därför vi i våra menyer använder närproducerade varor i sin naturliga säsong. Med känsla, nytänkande och kreativitet lagar vi mat för alla möjliga tillfällen till både privatpersoner och företag. Det finns nog nästan inget vi inte har gjort och vår erfarenhet är gedigen av vanliga, ovanliga, små, stora och jättestora arrangemang samt fester.

Vilka är vi?

Five Moments är en del av Friends Arena. Vi arbetar tillsammans med alla våra avdelningar för bästa service och resultat. Vi är särskilt stolta över våra kockar och kallskänkor eftersom de tillagar all vår mat med hög kvalitétskänsla och noggrannhet. Deras sinne för smak gör din tillställning oförglömlig.

Vad kan vi erbjuda?

Five Moments erbjuder dig många olika slags menyer att välja mellan, allting beroende på vilken slags tillställning du ska ha. Om våra färdiga menyer inte är precis vad du önskar dig, var inte orolig, tillsammans skräddarsyr vi menyn som passar just dig och dina behov.

Vi kan leverera färdigt till ditt hem eller kontor

Önskar du serverad mat? Vi levererar både mat och personal till dig.

Ett axplock av våra menyer kommer inom kort nedan.

Planering

Vi är inte specialiserade på en typ av fest eller arrangemang. Vi har kapaciteten och kunskapen att hantera både stora galor och mindre kalas. Oavsett om det är en liten bjudning, en större fest, om du bara vill beställa mat eller få hjälp med hela konceptet hjälper vi till. Vi bistår med det som behövs och kommer gärna med kreativa idéer för inramningen av festen.

Kontakt

Fyll i en förfrågan i formuläret eller ring oss på +46 73-209 08 89, maila till catering@fivemoments.se