Event

After work, nya spännande matkoncept, festivaler eller i andra sammanhang kommer du att hitta Five Moments året om. Ta del av våra tidigare event och följ med oss på vår resa!

För förfrågningar kontakta oss, info@fivemoments.se

Stockholm Open

Stockholm Open är en tennisturnering som arrangerats på Kungliga Tennishallen av Kungliga Lawntennisklubben sedan 1969. 2011-2018 fick Five Moments äran att servera mat och dryck till besökare och sponsorer och har sedan dess varit delaktiga och arbetat tätt ihop med Stockholm Open. Five Moments var på plats även i år med sina egna fast food koncept MR Burns, Butchers Block, och Artichepelago samt A la carte restaurangen Legends Bistro som lockade hungriga besökare under hela Stockholm Open. Följ med oss bakom kulisserna här.

Weekend Festival

Sommaren 2016 förvandlades Östermalms IP till ett gigantiskt festivalområde och Weekend Festivalen bjöd på en spektakulär DJ fest. VIP- område, barer och kiosker byggdes tillsammans med våra samarbetspartners och nästan en hel veckas arbete låg bakom med uppbyggnad, genomförande och efterarbete för att erbjuda besökare en härlig upplevelse av mat och dryck på samtliga områden. Följ med bakom kulisserna här.

Veronica Maggio

Inför ett fullsatt Stadion i Stockholm 2016 genomförde Veronica Maggio en historisk konsert som första kvinnliga soloartist på en arena.

Five Moments är väldigt stolta över att få ha detta inspirerande evenemang på vår referenslista. Utanför vårat comfort zone gästspelade vi denna Arena och med våra mobila barer och provisoriska kiosker kunde vi erbjuda samtliga besökare något att förtära och dricka före och under den magiska konserten.

Invigning av Mall of Scandinavia

Som ca 20 000 andra besökare var även vi på plats när Mall of Scandinavia invigdes 2015. Dock såg vår roll annorlunda ut än för övriga besökare, fokus låg på att ge besökare en unik matupplevelse som kunde mäta sig med invigningen av jättegallerian.

Eurovision Kungsträdgården

Kungsträdgården blev den officiella festivalplatsen i Stockholm under Eurovision Song Contest 2016. En naturlig mötesplats för Stockholmare och turister. Här besökte de våra barområden och fast food koncept, även här bjöd vi på MR Burns, Butchers Block. Du kan inom kort läsa mer om våra egna koncept.

Dennis Pop in the park

Icona Pop, Miriam Bryant, State of Sound var några av de artister som stod på scen utomhusfestivalen; Denniz Pop in the park 2016. Lägligt placerad i kanten av Kungsträdgården riktad mot Slottet och Strömgatan, där vi monterade barer och kiosker med ett brett urval av mat och dryck.

Global Champions Tour-Stockholms Stadion

För första gången arrangerades Stockholm Horse Week med Longines Global Champions Tour 2018 i fokus som huvudtävling. Under fyra dagar bjöd ryttare från hela världen på fantastisk underhållning på den anrika arenan, Stockholms Stadion. Five Moments fick den stora äran att leverera mat och dryck till hela området, allt från crew och kiosker till publik restaurang samt den prestigefyllda VIP-bjudningarna för GCTs premiumgäster och ryttare.