Söndag 18 juli 2021

AIK – Kalmar FF

På söndag är det dags igen att AIK gästas av Kalmar FF. Avspark 17:30 på Friends Arena och Five Moments som catering bolag är som alltid delaktiga att servera er, arenans gäster mat och dryck

Våra concessions/kiosker och matutbud växer och växer för varje dag som går, vi erbjuder varierande mat. Vi har i nuläget två stycken nyheter på menyn, en Pulled Chicken samt en Chili Dawg.

För tillfället har vi ej möjlighet att erbjuda all mat i alla våra concessions utan enbart i utvalda concessions, kiosker. Vi expanderar utbudet för att med tiden ta det till nästa nivå. Vi kommer att hålla er uppdaterade hela tiden om nyheter kring våra concessions och andra förändringar som sker.

Vi hoppas på en härlig och solig söndag tillsammans! Varmt välkomna.

Carlsberg Bar
Här hittar du mat och dryck för hela familjen, tillgängligt för alla besökare innan match utifrån Arenatorget och vi öppnar 2 h innan matchstart.

Kiosker
Inne i arenan finns flera kiosker med snacks och lättare matutbud. Våra kiosker kommer att vara bemannade med endast hälften av ordinarie kassa kapacitet dock kommer vi att öppna upp fler kiosker för att bidra till utspridning av besökare och lättare flöde.

För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är Friends Arena en kontantfri arena - endast kortbetalning fungerar, så glöm inte att ta med dig betal- eller kreditkortet.

All mat och dryck i Friends Arena lagas och serveras av Five Moments.

#sport

Vad är det mer som händer?

Fler event som AIK – Kalmar FF

Måndag 2 augusti 2021

AIK – Halmstad BK

Söndagen den 22 augusti

AIK – BK Häcken

Lördagen den 28 augusti 2021

AIK – Örebro SK

Torsdag 2 september 2021 kl 20.45

Sverige – Spanien

Måndag 20 sep 2021

AIK – IFK Göteborg

Söndag 3 oktober 2021

AIK – Djurgården

Lördag 9 oktober 2021 kl 18.00

Sverige – Kosovo

Tisdag 12 oktober 2021 kl 20.45

Sverige – Grekland

Söndag 24 oktober 2021

AIK – IFK Norrköping