Lördag, Maj 2

AIK-Kalmar FF

MAT & DRYCK

Carlsberg Bar

Den naturliga samlingspunkten för Supportern innan match! Här hittar du mat och dryck för hela familjen. Allt från vår ”Burgar shack cheese”-tallrik till våra klassiska köttbullar. Eller varför inte prova en av våra smarriga napolitanska pizzor som snacks till drycken?
Tillgängligt för alla besökare innan match utifrån Arenatorget.

North Bar
Här hittar du grymma burgare och pizzor, samt våra goda Finger Licking Fries!
Tillgängligt via trapphus E (vid sektion 122) och från läktare 2 via trapphus F (vid sektion 218).

Enhet 135 - Mexiqueria – presented by Old el Paso
Här serverar vi ett familjeanpassat mex-inspirerat matutbud! Bland annat vår bästsäljande tacotallrik och vår grymma kycklingburrito.

Arenans hörnkiosker (Sektioner 106, 126 & 115)
I våra hörnkiosker på läktare 1 bjuder vi upp till ett urval av våra toppsäljare såsom tunnbrödsrulle och tacotallrik. Utöver detta har vi även den smarriga, napolitanska Giro express pizzan!

Inne i arenan finns också flera kiosker med snacks och lättare matutbud. För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är Friends Arena en kontantfri arena - endast kortbetalning fungerar, så glöm inte att ta med dig betal- eller kreditkortet.

All mat och dryck i Friends Arena lagas och serveras av Five Moments.

Inled festen på allra bästa i Carlsberg Bar! Här kan du avnjuta en bit mat eller en i trevlig atmosfär, allt ifrån vår à la carte- meny. För att säkra en plats för ditt sällskap, boka bord på Tel: 073- 402 87 94 Mail: bistro1847@fivemoments.se

#sport

Vad är det mer som händer?

Fler event som AIK-Kalmar FF

Måndag, Maj 11

AIK-IFK GÖTEBORG

Torsdag, Maj 21

AIK-MALMÖ FF

Söndag, Maj 24

AIK-DJURGÅRDEN

Lördag, Maj 30

AIK-Brommapojkarna

Torsdag, Juni 4

Sverige-Finland