Lördag, Mars 28

Sverige-Ryssland

Om Covid-19 och evenemang i våra arenor

Information gällande regeringens beslut om att begränsa evenemang över 500 personer pga risk för spridning av Coronaviruset

Uppdaterat 2020-03-11

Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendation och regeringens beslut att publika evenemang över 500 personer tills vidare inte är tillåtna på grund av coronavirusets spridning, samlar vi här kort information hur detta påverkar evenemangen i våra arenor.

Det som gäller tills vidare är att inga evenemang kommer att kunna genomföras med publik i våra arenor fram till dess att rekommendationen och beslutet hävs.

Tillsammans med respektive arrangör kommer vi att kontakta biljettköpare till evenemang som var inplanerade för den kommande perioden med information om hur respektive evenemang kommer att hanteras. För många av de evenemang som låg i närtid så har vi tillsammans med respektive arrangör kunnat planera in nya datum längre fram i år. En del sportevenemang kommer att genomföras ändå under perioden men då utan publik då arrangör inte kan flytta på dem på grund av spelscheman.

Vi rekommenderar alla biljettköpare att kontinuerligt hålla sig uppdaterade via vår webbplats kring status för kommande evenemang. Har du frågor gällande specifika evenemang hänvisar vi till arrangör av evenemangen.

Vid en förändrad rekommendation från Folkhälsomyndigheten och när regeringen häver det aktuella beslutet, kommer evenemang som planerats in därefter i tid att genomföras enligt plan om inget annat aviseras på denna sida samt ansvarig arrangörs webbplats.

#sport

Vad är det mer som händer?

Fler event som Sverige-Ryssland

Söndag, April 12

AIK-IK Sirius FK

Onsdag, April 22

AIK-Östersund

Lördag, Maj 2

AIK-Kalmar FF

Måndag, Maj 11

AIK-IFK GÖTEBORG

Torsdag, Maj 21

AIK-MALMÖ FF

Söndag, Maj 24

AIK-DJURGÅRDEN

Lördag, Maj 30

AIK-Brommapojkarna

Torsdag, Juni 4

Sverige-Finland