Våra lokaler

På Friends Arena skapas minnen för livet!

Här på arenan finns en mängd olika lokaler för olika tillfällen och event. Nedan kan du läsa mer om våra publika restauranger och våra premiumytor.
För bokning av VIP-paket hänvisar vi till www.friendsarena.se/vip

Samtliga ytor finns att boka för företagsevent på evenemangsfria dagar. Kontakta oss gärna för mer information och tillgång.

West Lounge

West Lounge c/o erbjuder en trerättersmeny med bordsservering, i en så kallad open kitchen-miljö, där gästerna kan se när kockarna arrangerar maten. På terrassen kan du slappna av i våra sköna soffor och blicka ut över evenemanget med läktarens bästa utsikt.

East Lounge

East Lounge c/o Bakfickan erbjuder ett enklare matkoncept i bufféform. Här minglar du med dina kunder, kollegor och vänner i en avslappnad miljö.

Premium Loge

Premium Loge, är den mest exklusiva upplevelsen på Friends Arena. Här sitter du i egen loge med perfekt vy över evenemanget. Mat och dryck från Five Moments serveras i logen och serveringspersonal finns till ert förfogande under hela eventet.

Bistro 1847 / Carlsberg Bar

Vid entré A mitt emot Mall of Scandinavia hittar du Friends Arenas lunchrestaurang med brick- eller affärslunch från högkvalitativa Five Moments. Under evenemang och utvalda kvällar byter Bistro 1847 skepnad till Carlsberg Bar. Carlsberg Bar erbjuder mat och dryck i avslappnad miljö och passar utmärkt att besöka innan du tar plats i arenan.

North Bar

North Bar ligger i anslutning till Friends Arenas norra kortsida och här serveras både mat och dryck. Mer information om North Bars öppettider presenteras på respektive evenemang. Vid AIK:s hemmamatcher är North Bar tillgänglig för publik på Norra stå samt Norra sitt.

Fotboll utan fylla

Som arrangörer och i samband med servering av alkohol tar vi vårt ansvar och ingår i projektet Fotboll utan fylla.

Projektet som syftar till att arbeta med alkoholprevention i samband med idrottsevenemang startade 2015 och arbetet finansieras av Folkhälsomyndigheten och Systembolagets alkoholforskningsråd (SRA).Syftet med satsningen är att skapa en så positiv fotbollsupplevelse för så många som möjligt genom att minska andelen kraftigt berusade personer på fotbollsmatcher och att förändra attityden till alkohol i samband med fotboll.

Läs mer på, http://fotbollutanfylla.se/